Lọc theo danh mục
  • Năm xuất bản
    Xem thêm
  • Lĩnh vực
liên kết website
Lượt truy cập
 Lượt truy cập :  30,283,017
  • Công bố khoa học và công nghệ Việt Nam

65.31

Kỹ thuật thực phẩm và đồ uống

Hồ Viết Quý, Đoàn Thị Khang, Lê Hoà Bình, Đinh Văn Bình, Đỗ Thị Ngân(1)

Xác định thành phần hoá học của một số giống cỏ dùng làm thức ăn cho gia súc

The determination of chemical composition of some grasses used for animal feed

TB khoa học: các khoa học tự nhiên (ĐH Sư phạm Hà Nội I)

1994

4

45-48

The study of four grasses: setaria hybrid, kingrass, hamill, pangola plated at the same conditions but reaped in different points of time, showed that they got high content of cellulose, low content of protein and minerals. The reaped old grass has high-chemical proportion, while protein and mineral are low

TTTTKHCNQG, CVv 157