



- Công bố khoa học và công nghệ Việt Nam
Khoa học kỹ thuật và công nghệ
BB
Trần Hà, Nguyễn Phương, Nguyễn Thị Hồng(2), Vũ Văn Liệu, Mã Thị Bích Thảo(1)*
Tối ưu nhiệt độ sấy quả hồi bằng kỹ thuật sấy nhiệt độ thấp kết hợp vi sóng
Optimisation of the drying temperature of star anise by low-temperature drying technique combined with microwave
Tạp chí Khoa học và Công nghệ Việt Nam - B
2023
10B ĐB
77
- [1] G. Derringer, R. Suich (1980), Simultaneous optimization of several response variables,Journal of Quality Technology
- [2] Nguyen Minh Tuyen (2005), Experimental Regulations,Technical Manual
- [3] (2002), Vietnamese Pharmacopoeia III,Official Pharmacopoeia
- [4] (2010), Vietnamese Pharmacopoeia IV,Official Pharmacopoeia
- [5] (2011), TCVN 8852:2011 – Star anise (Illicium verum Hook. f),National Standard
- [6] N. Hay, L.A. Duc, N.V.L, et al. (2015), Research on fire drying of snakehead fish – combined heat and microwave drying,Proc. National Sci.–Tech. Conf. Mechanical Engineering – 4th Edition
- [7] M. Zareina, S.H. Samadib, B. Ghobadianb (2015), Investigation of microwave dryer effect on energy efficiency during drying of apple slices,Journal of The Saudi Society of Agricultural Sciences
- [8] L.D. Cu, T.A. Thu (2005), Chemical Composition of Lang Son Anise Essential Oil,Scientific Monograph
- [9] N.N. Binh, T.Q. Viet (2002), Illicium verum Hook,Agricultural Handbook