Lọc theo danh mục
  • Năm xuất bản
    Xem thêm
  • Lĩnh vực
liên kết website
Lượt truy cập
 Lượt truy cập :  29,904,619
  • Công bố khoa học và công nghệ Việt Nam

34.27

Vi sinh vật học

Võ Hồng Nhân, Ngô Kế Sương, Trịnh Thị Hồng, Đỗ Anh Duy(1)

Vai trò của chủng nấm mốc F trong quá trình lên men cơm rượu

Role of strain "F" fungi in sticky rice fermentation

TC Khoa học và công nghệ

1993

2

36-40

0866-708X

Strain "F" fungi was determined Amylomyces Sp. It has an essention role in the saccharification and charateristic aromatization of sticky rice fermentation. The experiment was carried out physilogical and biochemical characteristics of this starin. After 20 months conservation, Amylomyces Sp. was kept the characteristics of saccharification and aromatization

TTTTKHCNQG, CVv5