Lọc theo danh mục
  • Năm xuất bản
    Xem thêm
  • Lĩnh vực
liên kết website
Lượt truy cập
 Lượt truy cập :  30,434,350
  • Công bố khoa học và công nghệ Việt Nam

34.27

Vi sinh vật học

Nguyễn Thị Minh Hạnh, Phan Thị Khánh Hoa, Nguyễn Bích Liên, Lương Bích Thủy(1)

Một số kết quả nghiênn cứu bảo quản glucoamilaza thu được từ Aspergillus awamori

Some results of the study on storage glucoamilaza from Aspergillus awamori

TC Khoa học và công nghệ

1995

1

20-22, 39

0866-708X

For storage glucoamilaza from Aspergillus awamori at 4oC, the activity is reduced 5 after 3 months. At room temperature, the activity is reduced after 10 days. For storage glucoamilaza from Aspergillus awamori with 5 NaCl (or 5 CaCl2) and foocmon 0,2 at temperature 30-37oC, after 1 month the activity will be reduced about 30. Glucoamilaza from Aspergillus awamori is experimental production of glucose sirup and alcohol

TTTTKHCNQG, CVv 5