Lọc theo danh mục
  • Năm xuất bản
    Xem thêm
  • Lĩnh vực
liên kết website
Lượt truy cập
 Lượt truy cập :  23,269,781
  • Công bố khoa học và công nghệ Việt Nam

76.33.35

Dịch tễ học

Phạm Minh Khuê(1), Vũ Đức Long

Kiến thức, thực hành về vệ sinh an toàn thực phẩm của người phục vụ tại các bếp ăn trường mầm non tiểu học bán trú quận Lê Chân - Hải Phòng năm 2013

Knowledge, practice on food safety and hygiene of waiters in kindergarten and primary school kitchens in Le Chan district, Hai Phong in 2013

Y học Việt Nam

2014

1

58-61

1859-1868

A cross-sectional study on knowledge and practice toward food hygiene and safety in kindergarten and primary school kitchens in Le Chan district - Hai Phong city. Results: The proportion of waiters attaining the good level of knowledge is relatively high on several criteria such as safe fresh food (85 percent); the lowest proportion of attaining good knowledge was the one on causes of food poisoning (80 percent); however, the proportion of good knowledge on symptoms of food poisoning was very high at 100 percent; About practice, more than 95 percent of waiters used working protection and respected hygiene requirements in food processing.

TTKHCNQG, CVv 46