Lọc theo danh mục
  • Năm xuất bản
    Xem thêm
  • Lĩnh vực
liên kết website
Lượt truy cập
 Lượt truy cập :  30,209,605
  • Công bố khoa học và công nghệ Việt Nam

31.21

Hoá học

Nguyễn Thị Liên, Đỗ ngọc Cử, Phạm Ngọc Thanh, Nguyễn Minh Tuyển, Đoàn Quang Trí(1)

Khảo sát sự tạo thành chất lỏng và các sản phẩm hữu cơ chủ yếu khi nhiệt phân gáo dừa

The study on liquid and other main organic compounds created in the pyrolisis of coconut shell

TC Hoá học

1994

3

60-63

0866-7144

Results of the study on the formation liquid and some main products in the narrow range of temperature in the discontinued pyrolisis of the coconut shell are presented. The rate formation of the liquid and gas products changes differently according to the temperature. The change of the concentration and the amount of the acetic acid on the largest range (the content of acetic acid changes from 2.3 to 17.0) was investigated. The suitable temperature range of the thermal pyrolysis to produce the main products such as acetic acid, methanol, phenol etc. was determined

TTTTKHCNQG, CVv 14