Lọc theo danh mục
  • Năm xuất bản
    Xem thêm
  • Lĩnh vực
liên kết website
Lượt truy cập
 Lượt truy cập :  30,424,269
  • Công bố khoa học và công nghệ Việt Nam

31.23; 31.19

Hoá học

Trương Văn Châu, Đỗ Ngọc Liên, Đỗ Thị Ngân(1)

Nghiên cứu protein và lectin từ hạt của hai giống đậu cove xanh và cove chạch thuộc loại Phaseolus vulgaris

Protein and lectin from seeds of two cultivals from Phaseolus vulgaris study

TB khoa học: các khoa học tự nhiên (ĐH Sư phạm Hà Nội I)

1994

4

59-65

The protein and lectin from seeds of two cultivals from Phaseolus vulgaris were isolated by PBS buffer pH 7,4 and NaOH 0,1N. Lectin was furified by sephadex G-75 gel-fitration and DFAF-trysacryl choromatoraphy. Some propeties of lectin from seeds of two Phaseolus vulgaris were studies

TTTTKHCNQG, CVv 157