Lọc theo danh mục
  • Năm xuất bản
    Xem thêm
  • Lĩnh vực
liên kết website
Lượt truy cập
 Lượt truy cập :  23,269,781
  • Công bố khoa học và công nghệ Việt Nam

76.33.35

Dịch tễ học

Vũ Đức Long, Phạm Minh Khuê(1)

Thực trạng vệ sinh an toàn thực phẩm tại các bếp ăn trường mầm non và tiểu học bán trú quận Lê Chân thành phố Hải Phòng năm 2013

Food safety and hygiene situation of kindergarten and primary school kitchens in Le Chan district, Hai Phong city in 2013

Y học Việt Nam

2014

1

17-20

1859-1868

Cross-sectional study investigating all 40 collective kitchens of kindergartens and primary schools in Le Chan dismct, Hai Phong aty in 2013. Results show that mong 40 investigated kitchens, 20 are under the disbict and 20 \ are under the ward management. Ninety percent of kitchens achieved administration processes, 95 percent reached the infrastructure standards, 90 percent had their certificates on sources of food purchases. Nearly 100 percent kitchens reached standards on food processing and kitchen material. Kitchens have had 32,5 percent on the food processing tools and 27,5 percent on hands of food processors of positive bacteriology.

TTKHCNQG, CVv 46