Thông tin nhà nghiên cứu KH&CN

Mã NNC: CB.1491090

TS Đỗ Anh Duy

Cơ quan/đơn vị công tác: Trường Đại học Nguyễn Tất Thành

Lĩnh vực nghiên cứu:

  • Danh sách các Bài báo/Công bố KH&CN
  • Danh sách các Nhiệm vụ KH&CN đã tham gia
[1]

Fermentation of Ngoc Linh ginseng (Panax vietnamensis Ha et Grushv.) root extract using Levilactobacillus brevis QD-1: Changes in majonoside R2 content and pharmacological activities

Quoc-Duy Nguyen, Thi-Van-Linh Nguyen, Thi Tuong Vi Tran, Ngoc-Han Ngo-Thi, Hong-Tham Truong-Thi, Vinh-Lam Nguyen, Trong Khoa Luong, Anh Duy Do
Food Research International - Năm xuất bản: 2025; ISSN/ISBN:
[2]

Development of Microcapsules with Potential Nutraceutical Application from Ngoc Linh Ginseng (Panax vietnamensis Ha et Grushv.) Root Extracts by Spray-Drying and Freeze-Drying Techniques using Different Carriers

Thi-Van-Linh Nguyen, Thi Tuong Vi Tran, Thi-Thuy-Dung Nguyen, Quoc-Trung Huynh, Vinh-Lam Nguyen, Anh Duy Do, Trong Khoa Luong & Quoc-Duy Nguyen
Food Biophysics - Năm xuất bản: 2025; ISSN/ISBN:
[3]

Cascara kombucha potential as a functional food for fasting glucose regulation, cholesterol control, and liver function modulation: in vitro and in vivo study

Phan Văn Thạch, Phạm Quang Hòa, Đỗ Anh Duy*
International Journal of Food Science & Technology - Năm xuất bản: 2024; ISSN/ISBN:
[4]

Probiotic cell-free supernatant as effective antimicrobials against Klebsiella pneumoniae and reduce antibiotic resistance development

Đỗ Anh Duy, Phạm Quang Hòa, Phan Quang Khải
International Microbiology - Năm xuất bản: 2024; ISSN/ISBN:
[5]

Characterization of Probiotic Potential Lactic Acid Bacteria Isolated from Chinese Cabbage Brassica rapa subsp. Pekinensis

Vũ Quang Hiếu, Ngô Nguyên Vũ, Nguyễn Hồng Phúc, Đặng Triệu Vy, Phan Quang Khải, Đỗ Anh Duy*
Food Biotechnology - Năm xuất bản: 2024; ISSN/ISBN: