Thông tin nhà nghiên cứu KH&CN

Mã NNC: CB.1308008

NCS Võ Minh Quân

Cơ quan/đơn vị công tác: Trường Đại học Quốc tế

Lĩnh vực nghiên cứu: Sinh học,

  • Danh sách các Bài báo/Công bố KH&CN
  • Danh sách các Nhiệm vụ KH&CN đã tham gia
[1]

Bacterial cellulose modification using static magnetic field

Vo Minh Quan, Bin Li, Prakit Sukyai
Cellulose, 27, 5581-5596 - Năm xuất bản: 2020; ISSN/ISBN:
[2]

Bioactive wound dressing using bacterial cellulose loaded with papain composite: Morphology, loading/release and antibacterial properties

Oranattee Asanarong, Vo Minh Quan, Suwimon Boonrungsiman, Prakit Sukyai
European Polymer Journal, 143, 110224 - Năm xuất bản: 2021; ISSN/ISBN:
[3]

Cellulosic value-added products from sugarcane bagasse

Selorm Torgbo, Vo Minh Quan, Prakit Sukyai
Cellulose, 28, 5219-5240 - Năm xuất bản: 2021; ISSN/ISBN:
[4]

Chemical composition of alkaline‐pretreated sugarcane bagasse and its effects on the physicochemical characteristics of fat‐replaced sausage

Chokchai Sompugdee, Vo Minh Quan, Klanarong Sriroth, Prakit Sukyai
International Journal of Food Science & Technology, 56, 5989-5999 - Năm xuất bản: 2021; ISSN/ISBN:
[5]

Effectiveness of bio-dispersant in homogenizing hydroxyapatite for proliferation and differentiation of osteoblast

Nga Tien Lam, Vo Minh Quan, Suwimon Boonrungsiman, Prakit Sukyai
Journal of Colloid and Interface Science, 611, 491-502 - Năm xuất bản: 2022; ISSN/ISBN:
[6]

Oxidized Xanthan Gum Crosslinked NOCC: Hydrogel System and Their Biological Stability from Oxidation Levels of the Polymer

Vo Minh Quan, Dat-Quoc Do, Tin Dai Luong, Tuan-Ngan Tang, Binh Thanh Vu, Hien-Phuong Le, Phuc H. Vo, Nhi Ngoc-Thao Dang, Quyen Ngoc Tran, Nhu-Thuy Trinh, and Thi-Hiep Nguyen
Macromol. Biosci. 2023, 2300156 - Năm xuất bản: 2023; ISSN/ISBN:
[1]

Nghiên cứu và chế tạo thực phẩm chống oxy hóa tự nhiên dựa trên sự kết hợp của hoa bụp giấm và thạch dừa

Cơ quan quản lý nhiệm vụ/cấp kinh phí: Đại học Quốc gia TP Hồ Chí Minh
Thời gian thực hiện: 01/01/2023 - 01/01/2025; vai trò: Thành viên