Thông tin nhà nghiên cứu KH&CN
Mã NNC: CB.1492778
TS Tolulope Joshua Ashaolu
Cơ quan/đơn vị công tác: Đại học Duy Tân
Lĩnh vực nghiên cứu:
- Danh sách các Bài báo/Công bố KH&CN
- Danh sách các Nhiệm vụ KH&CN đã tham gia
| [1] |
Ashaolu, T. J., Karaça, A. C., Rashidinejad, A., & Jafari, S. M. Critical Reviews in Food Science and Nutrition - Năm xuất bản: 2024; ISSN/ISBN: |
| [2] |
Techno-functions and safety concerns of plant-based peptides in food matrices. Lee, C. C., Suttikhana, I., & Ashaolu, T. J.Journal of Agricultural and Food Chemistry - Năm xuất bản: 2024; ISSN/ISBN: |
| [3] |
Yan, Z., Liu, C., Zhang, X., Wen, C., Olatunji, O. J., Lee, C. C., & Ashaolu, T. J. Current Nutrition Reports - Năm xuất bản: 2024; ISSN/ISBN: |
| [4] |
Rapid in vitro propagation and bioactive compounds evaluation in Polygonum multiflorum Thunb. Pham, T.H.T., Nguyen, T.A., Ashaolu, T.J., Le, T.D., Le, T.T.M., Ha, M.K.T.T., Ha, T.M.N., Vu, T.H., Le, T.H. and Ho, T.T.Plant Cell, Tissue and Organ Culture (PCTOC) - Năm xuất bản: 2024; ISSN/ISBN: |
| [5] |
Extraction and stabilization of pomegranate seed oil: a functional oil for the food industry Ashaolu, T. J., Lydia, D. E., Rehman, A., Karim, A., & Jafari, S. M.Journal of Food Measurement and Characterization - Năm xuất bản: 2024; ISSN/ISBN: |
| [6] |
Fang, K., Liu, C., Chen, X., Ye, B., Olatunji, O. J., & Ashaolu, T. J. Food Bioscience - Năm xuất bản: 2024; ISSN/ISBN: |
| [7] |
Ho, T.T., Park, S.Y., Pham, T.H.T., Ashaolu, T.J., Le, T.D., Ngo, G.H., Nguyen, K.L.T., Le, T.H., Bich, V.N.T., Quang, H.T. and Hong, H.T.K. Plant Cell, Tissue and Organ Culture (PCTOC) - Năm xuất bản: 2025; ISSN/ISBN: |
| [8] |
Urbanska, N., Ashaolu, T. J., Mattova, S., Simko, P., & Kiskova, T. International Journal of Molecular Sciences - Năm xuất bản: 2025; ISSN/ISBN: |
| [9] |
Plant-based antioxidant peptides: impact on oxidative stress and gut microbiota Lee, C. C., Fan, H., Tsopmo, A., Regenstein, J. M., & Ashaolu, T. J.Critical Reviews in Food Science and Nutrition - Năm xuất bản: 2025; ISSN/ISBN: |
| [10] |
Olga A. Gromova, Larissa A. Maiorova, Denis S. Salnikov, Ivan Yu Torshin, Vadim I. Demidov, Irina K. Tomilova, O. I. Koifman, Alla G. Kalacheva, Tatiana E. Bogacheva, Elena L. Alexakhina, Tatiana R. Grishina, Andrei N. Gromov, Elham Assadpour, Tolulope J. Ashaolu & Seid Mahdi Jafari Journal of Food Science and Technology - Năm xuất bản: 2025; ISSN/ISBN: |
| [11] |
Antidote activity of vitamin B 12 derivative compared with its original and aqua forms; in vitro and in vivo study Olga A. Gromova, Larissa A. Maiorova, Denis S. Salnikov, Ivan Yu Torshin, Vadim I. Demidov, Irina K. Tomilova, O. I. Koifman, Alla G. Kalacheva, Tatiana E. Bogacheva, Elena L. Alexakhina, Tatiana R. Grishina, Andrei N. Gromov, Elham Assadpour, Tolulope J. Ashaolu & Seid Mahdi JafariJournal of Food Science and Technology - Năm xuất bản: 2025; ISSN/ISBN: 0975-8402 |
| [12] |
Extraction and stabilization of pomegranate seed oil: a functional oil for the food industry Ashaolu, T. J., Lydia, D. E., Rehman, A., Karim, A., & Jafari, S. M.Journal of Food Measurement and C-haracterization - Năm xuất bản: 2024; ISSN/ISBN: 2193-4134 |
| [13] |
Plant-based antioxidant peptides: impact on oxidative stress and gut microbiota Lee, C. C., Fan, H., Tsopmo, A., Regenstein, J. M., & Ashaolu, T. J.Critical Reviews in Food Science and Nutrition - Năm xuất bản: 2025; ISSN/ISBN: 1549-7852 |
| [14] |
Plant-based Meat Analogs: Perspectives on Their Meatiness, Nutritional Profile, Environmental Sustainability, Acceptance and Challenges Yan, Z., Liu, C., Zhang, X., Wen, C., Olatunji, O. J., Lee, C. C., & Ashaolu, T. J.Current Nutrition Reports - Năm xuất bản: 2024; ISSN/ISBN: 2161-3311 |
| [15] |
Rapid in vitro propagation and bioactive compounds evaluation in Polygonum multiflorum Thunb. Pham, T.H.T., Nguyen, T.A., Ashaolu, T.J., Le, T.D., Le, T.T.M., Ha, M.K.T.T., Ha, T.M.N., Vu, T.H., Le, T.H. and Ho, T.T.Plant Cell, Tissue and Organ Culture (PCTOC) - Năm xuất bản: 2024; ISSN/ISBN: 1573-5044 |
| [16] |
Recent advancements in curcumin extraction, chemical/bio-synthesis, purification, and food applications. Ashaolu, T. J., Karaça, A. C., Rashidinejad, A., & Jafari, S. M.Critical Reviews in Food Science and Nutrition - Năm xuất bản: 2024; ISSN/ISBN: 1549-7852 |
| [17] |
Resist or degrade? In vitro gastrointestinal digestion and health impact of legume-derived bioactive peptides Fang, K., Liu, C., Chen, X., Ye, B., Olatunji, O. J., & Ashaolu, T. J.Food Bioscience - Năm xuất bản: 2024; ISSN/ISBN: 2212-4306 |
| [18] |
Rhizome induction and proliferation in Anoectochilus lylei for biomass and bioactive compounds accumulation Ho, T.T., Park, S.Y., Pham, T.H.T., Ashaolu, T.J., Le, T.D., Ngo, G.H., Nguyen, K.L.T., Le, T.H., Bich, V.N.T., Quang, H.T. and Hong, H.T.K.Plant Cell, Tissue and Organ Culture (PCTOC) - Năm xuất bản: 2025; ISSN/ISBN: 1573-5044 |
| [19] |
Techno-functions and safety concerns of plant-based peptides in food matrices. Lee, C. C., Suttikhana, I., & Ashaolu, T. J.Journal of Agricultural and Food Chemistry - Năm xuất bản: 2024; ISSN/ISBN: 1520-5118 |
| [20] |
The Potential of Se-lected Plants and Their Biologically Active Molecules in the Treatment of Depression and Anxiety Disorders Urbanska, N., Ashaolu, T. J., Mattova, S., Simko, P., & Kiskova, T.International Journal of Molecular Sciences - Năm xuất bản: 2025; ISSN/ISBN: 1422-0067 |
