Thông tin nhà nghiên cứu KH&CN

Mã NNC: CB.1307910

ThS Nguyễn Thanh Phương

Cơ quan/đơn vị công tác: Trường Đại Học Nông Lâm TP.HCM

Lĩnh vực nghiên cứu:

  • Danh sách các Bài báo/Công bố KH&CN
  • Danh sách các Nhiệm vụ KH&CN đã tham gia
[1]

Nghiên cứu động học phóng thích của tinh dầu chanh từ hạt vi bọc bằng phương pháp ion-gel

Trương Vĩnh; Nguyễn Thành Phương; Phạm Thị Cẩm Nhung; Nguyễn Thanh Phương
Nông nghiệp và Phát triển (ĐH Nông Lâm TP. Hồ Chí Minh) - Năm xuất bản: 2021; ISSN/ISBN: 2615-9503
[2]

Formulation of Edible Films Based on W/O/W Emulsions Stabilized by Coffee Byproducts

Phuong Hong Le · Duy Ngoc Dao · Ha Thu Thi Huynh · Phuong Thanh Nguyen · Viet Nguyen
Food and Bioprocess Technology - Năm xuất bản: 2023; ISSN/ISBN:
[3]

The prediction model of nozzle height in liquid jet-drop method to produce Ca-alginate beads under microencapsulation process

Vinh Truong | Phuong T. Nguyen | Vy T. Truong
Journal of Food Process Engineering - Năm xuất bản: 2021; ISSN/ISBN:
[4]

Effects of type and concentration of alginate on microencapsulation characteristics of lime essential oil (Citrus aurantifolia) produced by extrusion-dripping methods

Vinh Truong∗, Phuong T. Nguyen, Phuong N. M. Ta, Phuong T. Nguyen, & Nhung T. C. Pham
The Journal of Agriculture and Development - Năm xuất bản: 2020; ISSN/ISBN:
[5]


- Năm xuất bản: ; ISSN/ISBN:
[6]

Effects of type and concentration of alginate on microencapsulation characteristics of lime essential oil (Citrus aurantifolia) produced by extrusion-dripping methods

Vinh Truong∗, Phuong T. Nguyen, Phuong N. M. Ta, Phuong T. Nguyen, & Nhung T. C. Pham
The Journal of Agriculture and Development - Năm xuất bản: 2020; ISSN/ISBN: 2615-9503
[7]

Formulation of Edible Films Based on W/O/W Emulsions Stabilized by Coffee Byproducts

Phuong Hong Le · Duy Ngoc Dao · Ha Thu Thi Huynh · Phuong Thanh Nguyen · Viet Nguyen
Food and Bioprocess Technology - Năm xuất bản: 2023; ISSN/ISBN: 1935-5149
[8]

The prediction model of nozzle height in liquid jet-drop method to produce Ca-alginate beads under microencapsulation process

Vinh Truong | Phuong T. Nguyen | Vy T. Truong
Journal of Food Process Engineering - Năm xuất bản: 2021; ISSN/ISBN: 0145-8876