Lọc theo danh mục
  • Năm xuất bản
    Xem thêm
  • Lĩnh vực
liên kết website
Lượt truy cập
 Lượt truy cập :  30,138,583
  • Công bố khoa học và công nghệ Việt Nam

65.59.21

Kỹ thuật thực phẩm

Lê Như Chính, LÊ NHƯ CHÍNH(1)

Nghiên cứu tối ưu hóa quy trình sấy thịt cá sấu tẩm gia vị bằng bơm nhiệt máy nén kết hợp với bức xạ hồng ngoại

The result of experimental study on determining drier optimal parameters of spicy crocodiles by using Far infrared assist heat pump drier system

Năng lượng Nhiệt

2013

113

22-25

0868-3336

This article presents the result of experimental study on determining drier optimal parameters of spicy crocodiles by using Far infrared assist heat pump drier system. The experimental result showed that at drying temperature of tTNS = 40°C, drying air velocity of VTNS = 3m/s, the distance from the heating alement to the product surface of hBX = 40cm and constant relative humidity q = 20 + 40 percent for the best quality of dried spicy crocodiles and reached the highest capacity.

TTKHCNQG, CVt67