Lọc theo danh mục
  • Năm xuất bản
    Xem thêm
  • Lĩnh vực
liên kết website
Lượt truy cập
 Lượt truy cập :  20,994,252
  • Công bố khoa học và công nghệ Việt Nam

55.57.99

Kỹ thuật cơ khí và chế tạo máy nông nghiệp

Nghiên cứu thiết lập công nghệ vò và lên men chè đen trên thiết bị của Việt Nam

Research on setting up crushing and fermenting the black tea production technology in Vietnamese equipment

Nông nghiệp & Phát triển Nông thôn

2012

5

39-45

0866-7020

Research on setting up crushing and fermenting the black tea production technology in Vietnamese equipment not only displays internal force of engineering branch but also helps companies can apply easily to their producing condition and produce products with higher quality, more stable, safety and hygiene. The article also presented the most suitable parameters for crushing technology and fermenting technology. The quality mark of tea made from type B, C and D are 18.0 and 16.0 respectively and at fair level.

TTKHCNQG, CVv201