Lọc theo danh mục
  • Năm xuất bản
    Xem thêm
  • Lĩnh vực
liên kết website
Lượt truy cập
 Lượt truy cập :  30,349,171
  • Công bố khoa học và công nghệ Việt Nam

76.33.35

Dịch tễ học

Lê Văn Diện, Trần Thị Khuyên, Lê Xuân Dũng(1)

Thực trạng sản xuất, kinh doanh thực phẩm trên địa bàn tỉnh Thái Bình năm 2012

Research of the practice of system of food production and business in Thai Binh province in 2012

Y học thực hành

2015

4

71-74

1859-1663

Research of the practice of system of food production and business in Thai Binh province in 2012 showed that: total number of food production and business facilities in the province certified as eligible were: 4448/4979, accounting for 89.4 percent. Of which: number of food manufacturing and processing establishments was 94.2 percent (889/944); The number of food business establishments was 77.5 percent (1442/1861); Number of catering service establishments made up 87.0 percent (1755/2018).

TTKHCNQG, CVv 57